Teknoloji Samsung, Bu Kez de ‘O’ Serili Akıllı Telefonlar Üretecek

Samsung, Bu Kez de ‘O’ Serili Akıllı Telefonlar Üretecek

18.08.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

Bu gidişle alfabede yer alan tüm harflerde telefon çıkartacak olan Samsung, 'O' adı altında iki yeni model üzerinde çalışıyor olabilir... A, E, S ve J gibi isimler ile üretilen cihazlara...

Samsung, Bu Kez de ‘O’ Serili Akıllı Telefonlar Üretecek

Bu gidişle alfabede yer alan tüm harflerde telefon çıkartacak olan Samsung, 'O' adı altında iki yeni model üzerinde çalışıyor olabilir... A, E, S ve J gibi isimler ile üretilen cihazlara kardeş geliyor. Galaxy adından sonra harfleri kullanmayı tercih eden Samsung, bu kez Galaxy O adında telefon üretebilir. Çıkan son dedikodulara bakacak olursak, Güney Kore merkezli şirketin çoktan kolları sıvadığını söyleyebiliriz. Zira yakın zamanda Galaxy O5 ve Galaxy O7 adlarında iki yeni telefon modeli göreceğimiz belirtiliyor. Son yıllarda sadece Note serisinde harf kullanmayan Samsung, yeni iddialara göre farklı tasarıma ve özelliklere sahip cihazlar üzerinde çalışıyor. Galaxy E ve Galaxy A ile güzel bir ivme yakalayan firmanın açıkçası Galaxy O ailesinde değişiklik yoluna gitmesi gerekecek. Hali hazırda satışına devim edilen modellerin benzerlik taşıması ve neredeyse aynı şeyleri yapması tüketicinin O serisine ilgi duymamasına neden olabilir. SM-G550 ve SM-G600 kod adlarıyla anılan yeni O modellerinin ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.

Haberin Devamı

Hatta özelliklerine dair de bir bilgi bulunmamakta. Sadece firmanın Galaxy O ailesine yöneldiği ve başlangıçta O5 ve O7 ürünlerini piyasaya süreceği söylendi. Samsung, belkide IFA 2015 etkinliğinde bir sürpriz yapar ve Galaxy O ailesini tanıtır, bekleyip göreceğiz. Eğer yeni bir gelişme yaşanırsa haber etmiş olacağız, gözünüz bizde olsun. Samsung'un sürekli yeni telefon modellerini piyasaya sürmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?