Teknoloji Samsung eski telefonunu getirene Galaxy S9'u 1300 TL indirimle verecek

Samsung eski telefonunu getirene Galaxy S9'u 1300 TL indirimle verecek

21.02.2018 - 10:02 | Son Güncellenme:

Samsung, Galaxy S9 veya Galaxy S9+'a özel, insanları telefonlarını yükseltme konusunda cesaretlendirecek yeni bir kampanya yapabilir. İddialara göre Samsung eski telefonunu getirenlere 350 dolar (yaklaşık 1330 TL) indirim yapacak.

Samsung eski telefonunu getirene Galaxy S9u 1300 TL indirimle verecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tanıtımlarına birkaç gün kala Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında sürekli yeni bilgiler geliyor. Tasarım geçen yılki Galaxy S8 ve Galaxy S8+'a benzese de bu, tüketiciler yeni modele geçmek için farklı özellikler arayabiliyor. En son söylentilere göre, Samsung müşterilerine üst düzey amiral gemisi ailesine yükseltme yönünde cazip bir yol sunacak.

Reddit’te ortaya çıkan detaylara göre Samsung, eski akıllı telefonunu getirene Galaxy S9 veya Galaxy S9+’ı indirimli sunacak. Samsung’un eski telefonunu getirene Galaxy S9 serisini 350 dolara (yaklaşık 1330 TL) kadar indirimle vereceği söyleniyor.

Reddit'te çıkan diğer bir bilgi Galaxy S9 kullanıcıları kilit ekranında bir videoyu duvar kağıdı olarak belirleyebilecek. Bu video fazla şarj da tüketmeyecek. Kullanıcılar, Bixby’nin çevirilerini da puanlayabilecek. Son olarak Canlı Odak (Live Focus) özelliği çift kameralı Galaxy S9+’a özel olacak.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında hangi telefonların alınacağı ise belli değil.