Teknoloji Samsung Galaxy A8+ çift ön kamerayla gelebilir

Samsung Galaxy A8+ çift ön kamerayla gelebilir

11.12.2017 - 11:27 | Son Güncellenme:

Samsung'un orta üst segmentte yer alan Galaxy A8 ve Galaxy A8+ modelleri hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Ortaya çıkan görsellere göre bu modeller, çift ön kamerayla gelebilir.

Samsung Galaxy A8+ çift ön kamerayla gelebilir

Mobil cihazlarda verdiği önem ile ön plana çıkan Samsung, Android işletim sisteminin amiral gemisi olan marka tasarımsal değişikliklerin yanı sıra model isimlerinde ve ürün portfoyunda değişikliğe gideceklerinin sinyallerini vermişti. Gelen dedikodular ile yapılan hamleler doğru orantılı olunca yeni cihazlar merakla beklenir hale geldi. Samsung'un yeni orta-üst seviye modelleri Galaxy A8 ve Galaxy A8+ tanıtılmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Samsung'un yeni cihazı olan ve önümüzde ki aylarda tanıtılması beklenen Galaxy A8 ve Galaxy A8+ hakkında sızıntılar başladı. Gündeme gelen sızıntılarda cihazın çalışır halde bir videoda görünmesi, ay sonuna kadar tanıtılma ihtimallerini arttırdı. Samsung’un Galaxy A serisinde tasarım ile birlikte model isimlendirmelerini de değiştireceği bilgisi sızmıştı. Yeni ortaya çıkan iki sızıntı, Galaxy A8 ve Galaxy A8+’ın teknik özellikleri hakkında çok daha detaylı bilgiler sağlıyor.

Samsung'un yeni cihazlarında söylentilerle eş değer görülen infinity display tasarım aktif. Büyük ekranlı model olan Galaxy A8+, 6 inçlik Full HD+ çözünürlükte AMOLED bir ekrana sahip.

Gelen bilgiler arasında Galaxy A8+'nın en can alıcı özelliği, arkada f/1.7 diyafram açıklığına sahip olması, 16MP’lik tek bir kamera bulunurken önde yine f/1.7 diyaframlı 16MP’lik ana kameraya ek olarak 8MP ikincil kamera ile desteklenmesi şeklinde detaylar mevcut.

Haberin Devamı

6 GB Ram İle Daha Hızlı

Donanımsal özelliklerine baktığımızda ise; 6GB RAM’e sahip olduğunu ve MicroSD kart ile 256GB’a kadar arttırılabilen 64GB dahili depolama alanı bulunduğunu görüyoruz. IP68 sertifikasına sahip cihazda hızlı şarj destekli 3500mAh batarya bulunuyor.