Teknoloji Samsung, Galaxy Golden 3 İle Dikkat Çekiyor!

Samsung, Galaxy Golden 3 İle Dikkat Çekiyor!

21.10.2015 - 16:09 | Son Güncellenme:

Dokunmatik ekranlı telefonların yaygınlaşması ile arka planda kalan kapaklı modellere yeni bir üye ekleniyor; Galaxy Golden 3... Kapaklı telefon stilini tamamen arkasında bırakmayan Samsung, az da olsa bu tarzda telefonlar...

Samsung, Galaxy Golden 3 İle Dikkat Çekiyor

Dokunmatik ekranlı telefonların yaygınlaşması ile arka planda kalan kapaklı modellere yeni bir üye ekleniyor; Galaxy Golden 3... Kapaklı telefon stilini tamamen arkasında bırakmayan Samsung, az da olsa bu tarzda telefonlar üretti. Hala daha geliştirmeye devam eden firma, şimdiyse aileyi Galaxy Golden 3 ile genişletme kararı almış olabilir. Zira GFXBench testinde görüntülenen yeni model, önemli teknik özellikleri ile birlikte sızmış kabul ediliyor. Test aracılığıyla ortaya çıkan bilgilere göre Golden 3, 4.6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde çalışan bu akrana Mali-T760 eşlik ediyor.

Haberin Devamı

3 GB RAM'in yer aldığı modelde 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera da bulunmakta. Bu sayede güzel fotoğraflar çekmesi beklenen telefonun Android 5.1.1 işletim sistemi ile geleceği ve Full HD video çekme gibi yeteneklere sahip olacağı da test sayesinde öğrendiklerimiz arasında. Yaklaşık 400 dolar etiket fiyatına tabi tutulması beklenen Golden 3'ün ne zaman satışa sunulacağı ise bilinmiyor. Henüz olan bitene dair Samsung tarafından yapılmış olan bir açıklamanın bulunmadığını hatırlatalım.