Teknoloji Samsung Galaxy Note 4 Geliyor!

Samsung Galaxy Note 4 Geliyor!

13.06.2014 - 10:56 | Son Güncellenme:

Samsung’un iddialı olduğu Phablet modeli Galaxy Note 4 sır perdelerini aralamaya başladı.

Samsung Galaxy Note 4 Geliyor

Akıllı telefon, phablet ve tablet pazarının popüler markalarından biri olan Samsung, geçtiğimiz günlerde modelini tanıtmış ve hemen ardından da modelini duyurmuştu. Samsung, 2014’ün ilk yarısında piyasaya sürdüğü/sürmeye hazırlandığı akıllı telefon modellerinin ardından şimdi de phablet modeli olan Galaxy Note 4’e hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Popüler sızıntı sitesi Sammobile’a göre, N910 model numarasına sahip ’ün Kuzey Amerika, Güney Kore, Çin ve Japonya olmak üzere 2 farklı modelle geleceği bilgisi kesinliğe kavuştu. 4 çekirdekli Snapdragon 805 ve ve 4+4 çekirdekli Exynos çipsetiyle piyasaya sürülmesi beklenen phablet modelin etkileyici özellikleri de sızdırılmaya başladı.

2560 x 1440(2K/QHD) çözünürlüğünde ve 5.7-6 inç boyutunda bir AMOLED ekran teknolojisiyle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanan Galaxy Note 4, Galaxy S5’te de rastladığımız üzere 2 Megapiksel ön kamera donanımına sahip olacak. Gelen bilgiler arasında UV Sensör’ün kullanılacağı öne sürülen Note 4’te göz yorgunluğunu azaltmak için “otomatik parlaklık ayarı” daha da hassaslaştırılmış.

Haberin Devamı

Uzun batarya ömrü için akıllı cihazların güneş ışıklarından uzak tutulması gerektiği biliniyor. Bu yöntem için Samsung’un, kullandığı yeni VU Sensör’leri sayesinde yeni nesil akıllı cihaz güneş ışığına maruz kaldığında kullanıcısını ekran bildirimi ile uyaracağı öne sürülüyor.

Samsung’un merakla beklenen Phablet modeli