Teknoloji Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek

Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek

01.08.2017 - 13:59 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Note 8 için geri sayım devam ederken cihazla ilgili yeni bilgiler ve görseller gelmeye devam ediyor. Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Galaxy Note 8'in yeni görselini paylaştı.

Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Daha öncesinde Samsung'un Galaxy Note 8'in ana kamerasında "Akıllı Zoom" adı verilen yeni bir özellik kullanacağını sizlere aktarmıştık. Şimdiyse yaptığı sızıntılarla ünlü Evan Blass, yaklaşık 3 hafta sonra tanıtılacak Galaxy Note 8’in görselini paylaştı. Evan Blass'in paylaştığı görsele baktığımızda Note 8'de tasarımsal açıdan Galaxy Note 7 ve Galaxy S8'in hatlarının birleştiği dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek

Twitter'da @evleaks kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Evan Blass'ın paylaştığı görselde cihazın Galaxy S8’den daha sert bir tasarıma sahip olduğu söylenebilir. Öte yandan Not 8'in Galaxy S8'e göre daha uzun olduğu da görülüyor. Ancak ekran/boy oranında Galaxy S8'in tasarımına sadık kalınmış.

Teknik kadro tarafında Galaxy Note 8'in Snapdragon 835/Exynos 8895 yonga seti Galaxy S8’den farklı olarak 6GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla geleceği söyleniyor. Öte yandan Galaxy Note 8'de her ikisi de 12 veya 13MP çözünürlüğünde iki adet kamera sensörü olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Samsung’un Galaxy Note 8'i 23 Ağustos’ta duyurması bekleniyor. Note 8'le ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.