Teknoloji Samsung Galaxy Note 9'un batarya ve ekran boyutu açıklandı

Samsung Galaxy Note 9'un batarya ve ekran boyutu açıklandı

11.04.2018 - 14:34 | Son Güncellenme:

Samsung'un Ağustos 2018'de tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un hakkında iki önemli iddia ortaya atıldı. Galaxy Note 9’un 6.4 inçlik bir ekran ve 4000 mAh pil ile geleceği öne sürüldü.

Samsung Galaxy Note 9un batarya ve ekran boyutu açıklandı

Samsung Galaxy Note 9'un özellik hakkında iki yeni iddia ortaya atıldı. Ağustos 2018’de tanıtımının yapılacağı söylenen Galaxy Note 9 hakkında sızan özelliklerin, Galaxy S9’dan daha fazla ses getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galaxy Note 9’un 6.4 inçlik OLED bir ekranla geleceği ve 4000 mAh’lık pile sahip olacağı konuşuluyor. Bu iki özellik telefonun diğer bilinen özellikleriyle değerlendirildiğinde ortaya güçlü bir cihaz çıkacağın işaret ediyor.

Tasarım olarak Galaxy Note 9’da ekranın altına gömülü bir parmak izi okuyucusu olacağı söyleniyor. Her ne kadar parmak izi okuyucusu herkes tarafından benimsense de, cihazın 4000 mAh’lık bir bataryaya sahip olması kullanıcılar için daha önem taşıyor.

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni amiral gemisinde çift arka kamera, 6GB RAM, Qualcomm Snapdragon 845 gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bu özelliklere ek olarak Galaxy Note kullanıcılarını memnun edecek devasa bir ekran ve uzun süreli kullanımlara dayanabilecek yüksek kapasiteli bir pilin yer alması, müşterilerin Galaxy Note 9’a geçmek istemesini sağlayabilir.