Teknoloji Samsung Galaxy S6 Edge’inizin Ekranı Kırıldığında…

Samsung Galaxy S6 Edge’inizin Ekranı Kırıldığında…

27.04.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Samsung’un, Galaxy S6'ları tanıtmasının üzerinden epey bir zaman geçti diyebiliriz. Pek çok kullanıcı ve editör tarafından oldukça beğenilen telefonlar, çeşitli eleştiriler de almıştı.

Samsung Galaxy S6 Edge’inizin Ekranı Kırıldığında…

Bu eleştirilerin başında, değiştirilemeyen pil ve artırılamayan hafıza vardı. Bunun yanı sıra, ekranı kavisli olan Galaxy S6'nın maliyeti hakkında da pek çok soru soruldu; hatta bu sorunun cevabı da verildi. Bunların ardından telefonun, darbelere ne kadar dayanıklı olduğu konusu da pek çokları tarafından test edildi. Galaxy S6 Edge’in bükülme testleri yapıldı vs. Tüm bunlarla birlikte, insanların aklındaki şu soru, her daim cevaplanmayı bekledi: “Bu telefon kılıfsız kullanıldığında ve ekranı kırıldığına ne yapacağım?”

Bu sorunun cevabı, Galaxy S6 Edge hayranı kimi kullanıcıların canını sıkabilir. VentureBeat’in ele geçirdiği bilgilere göre Galaxy S6 Edge’in ekranının değiştirilme işlemi, 200$ ile 260$ arası değişiyor. Daha da kötüsü bu değişim, hiçbir şekilde garanti kapsamına alınmıyor. Kısacası eğer bu telefonu almak istiyorsanız, bu konuyu da düşünmenizde yarar var. İkinci bir telefon parasını, telefonunuzun kırılan camına vermek zorunda kalabilirsiniz. Ya da yapacağınız şey, telefonunuzu çok dikkatli kullanmak ve ekranının kırılmasını/telefonun bükülmesini vs. önlemek. Yoksa, fiyat/performans aralığı en tepede bulunan telefonlardan biri olan OnePlus One alabilirsiniz o fiyata. Bir sıkıntı da, ekran değişimini Samsung’dan başka pek kimselerin yapamayacak olması. Yani “Servise göndereceğime herhangi bir telefoncuya daha ucuza yaptırırım.” gibi bir düşünceniz varsa, Galaxy S6 Edge için böyle bir şansınızın olmadığını da belirtelim.

Yeni Galaxy’ler hakkında daha fazla bilgi almak ve Galaxy S6 ürünlerinin videosunu izlemek için şimdi tıklayın.