Teknoloji Samsung Galaxy S8 Gecikiyor Mu?

Samsung Galaxy S8 Gecikiyor Mu?

24.10.2016 - 17:47 | Son Güncellenme:

Samsung’un yaşadığı sancılı günler daha yeni geçmişken, Samsung Galaxy S8 gecikiyor mu? haberi gündeme bomba gibi düştü.

Samsung Galaxy S8 Gecikiyor Mu

Samsung‘un yeni amiral gemisini, MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2016 başlamadan bir gün evvel Unpacked etkinliği ile teknoloji severlerin karşısına sunacağını sizlerle paylaşmıştım. Ancak gelen bir dedikodu haberi kafaları karıştırdı ve Samsung Galaxy S8 gecikiyor mu? sorusunu gündeme getirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sizlere artık Note serisi adı altından herhangi bir model üretilmeyeceğinin yüksek bir ihtimal olduğunu Samsung üst düzey yetkililerinden gelen bilgiler eşliğinde sizlerle paylaşmıştım. Artık, S-Pen özellikli yeni seri Plus olarak adlandırılacaktı.

Şu an elimize ulaşan haber ise, Galaxy Note 7‘ de yaşanan sorunun ve patlamaların neden kaynaklandığının çözülememesi aynı ana kart üzerinden yapılacak üretimi geciktirebilir şeklinde.

İşler o kadar karışmış bir durumda ki, Samsung, Galaxy Note 7’nin hala neden patladığını ve neden yandığının çözülememesi büyük bir problem. Bu sebeple aynı sorun Galaxy S8 başta olmak üzere diğer tüm modellerinde başına gelmemesi için mühendislerini bu sorunu çözmeleri için görevlendiren Samsung, hızlı bir şekilde Galaxy S8’i geliştirmek için harcayı süreyi, Galaxy Note 7’nin sorununu bulmaya harcıyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle tahminen 27 Şubat 2017 tarihinde Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce yapılması beklenen Galaxy S8 serisi lansmanı en az 2 hafta sarkabilir. Bu nedenle, Barcelona yerine, Amerika’da daha sonra bir lansman yapabileceği söylenen Samsung, bir ihtimal belirlenen 26 Şubat 2017 tarihinde ürün tanıtımını gerçekleştirebilir, ardından piyasaya girişini ise daha ileri bir tarihe atarak da çözüm sunabilir.

Samsung belirlediği tarihte, Galaxy S8 modelini teknoloji severlere sunabilecek mi? Galaxy Note 7‘de gerçek sorunun neden kaynaklandığı bulunabilecek mi? Yoksa tüm bu yaşananlar sabotaj mıydı? gibi birçok sorunun cevabını sizler için takip ediyor olacağım.


Yazarlar