Teknoloji Samsung Galaxy S9 elde nasıl görünecek?

Samsung Galaxy S9 elde nasıl görünecek?

22.02.2018 - 11:25 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S9'un tanıtımına çok az kala telefonla ilgili bilinmeyen detay neredeyse kalmadı. Vietnam'daki Samsung fabrikasından gelen sızıntı, Galaxy S9'u gerçek anlamda gözler önüne serdi.

Samsung Galaxy S9 elde nasıl görünecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Mobil Dünya Kongresi 2018'de Samsung meydana çıkıp Galaxy S9 ve S9+ modellerini tanıtacak. Akıllı telefonlar, yeni kamera, özellikler, güncellenmiş tasarımlar ve çok daha fazlası ile gelecek. Vietnam'daki Samsung fabrikasından gelen sızıntı, Galaxy S9’u gerçek anlamda gözler önüne serdi.

Sızdırılan görsellerden Galaxy S9’un açılış ekranının dışında ön ve arka tasarımı net bir şekilde görülüyor. Parlak siyah renkteki Galaxy S9'un tek arka kamera kurulumuyla geldiği dikkat çekiyor. S9+ modelinin ise çift arka kameerayla geleceği söyleniyor.

Arka taraf selefinden biraz farklı, parmak izi okuyucu yatay olarak konumlandırılmış. Bu tasarım seçimi muhtemelen sensörün daha kolay erişilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Fiziksel bir Bixby düğmesi hala telefonun sol kenarında ses yükselticinin altında duruyor. Android 8.0 Oreo ile gelmesi beklenen cihazların ekranı Galaxy S8 serisi kadar kavisli görünüyor.

Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat akşamı tanıtılacak. Milliyet.com.tr olarak biz de pazar akşamı Samsung’un etkinliğinden yaşananları canlı olarak sizlere aktaracağız.