Teknoloji Samsung, Galaxy S9 için ilk parti tüm Snapdragon 845'leri satın alıyor

Samsung, Galaxy S9 için ilk parti tüm Snapdragon 845'leri satın alıyor

11.10.2017 - 11:41 | Son Güncellenme:

Samsung'un önümüzdeki yıl duyurmayı planladığı Galaxy S9 hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye devam ediyor. İddialara göre Samsung, ilk üretim Snapdragon 845'lerin tamamını Galaxy S9'larda kullanılmak üzere satın alacak.

Samsung, Galaxy S9 için ilk parti tüm Snapdragon 845leri satın alıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Galaxy Note 8’in tanıtılmasının ardından gözler Samsung Galaxy S9’a çevrildi. Gelecek yıl tanıtılacak Galaxy 9 ile ilgili KGI analisti Ming-Chi Kuo daha önce Galaxy S9 ve Galaxy Note 9’da çift kamera teknolojisi kullanılacağını iddia etmişti. Daha sonra ise Samsung'un Galaxy S9'un ekranının altına bir parmak izi algılayıcı yerleştirmeye çalıştığı söylenmişti. Bu sefer Samsung'un ilk üretim Snapdragon 845'lerin tamamını Galaxy S9'larda kullanılmak üzere satın alacağı söyleniyor. Yeni bir rapor temelde yeni yongasetinin tüm ilk üretim çalışmalarının S9 telefonları için Samsung'a satılacağını doğruluyor.

Snapdragon 845 içeren S9 ve S9+, şaşırtıcı olmayan bir şekilde ABD pazarına satışa çıkacak. Diğer akıllı telefon üreticileri karşılaştırıldığında Samsung, bu açıdan rakipleri karşısında bir kez daha pazarda avantaj sağlayacak. Diğer üreticiler daha sonraki 845'e erişebilecek.

Haberin Devamı

Aynı kaynak, S9 modellerinin her zamankinden bir ay önce piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Galaxy S9 ve S9+’ın Mart ayının ortalarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Erken satışa sunulacak telefonların tahminlere göre Şubat sonunda gerçekleşecek MWC 2018’de tanıtılabilir.