Teknoloji Samsung, Galaxy S9 üzerinde çalışmalara başladı

Samsung, Galaxy S9 üzerinde çalışmalara başladı

24.05.2017 - 16:09 | Son Güncellenme:

Samsung, amiral gemisi S8 serisinin ardından gelecek yıl tanıyacağı Galaxy S9 için çalışmalara başladı. Peki Galaxy S9 hangi özellikler ile gelecek, kullanıcılara neler sunacak?

Samsung, Galaxy S9 üzerinde çalışmalara başladı

Kore medyasından The Bell'e göre Samsung'yun yeni amiral gemisi Galaxy S9, "Star" kod adı altında geliştirilmeye başlandı. Tıpkı S8+ gibi daha büyük model olacak Galaxy S9 Plus ise "Star 2" kod adını taşıyor. Tabii ki de şirketin ilk önceliğinin Samsung Not 7'nin ardından Ağustos ya da Eylül ayının sonunda tanıtılması planlanan Galaxy Note 8 olacağı yönünde.

Haberin Devamı

Galaxy S9'un teknik özellikleriyle ilgili kesin bir bilgi yok. Ancak The Bell, Galaxy S9 ile Infinity Display tasarımının biraz daha geliştirileceğini söylüyor. S9'da görebileceğimiz bazı yeniliklerin ilk adımlarının ise Not 8'le ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Yine bazı kaynaklar Galaxy S9'un Qualcomm'un henüz doğrulanmamış işlemcisi Snapdragon 845 ile geleceğini söylüyor. Yeni işlemciyle daha az pil tüketimi sağlanacak ve performansta bir artış sağlanacak. Snapdragon 845 işlemcisinin ise yine 8 çekirdekle geleceği söyleniyor.

Galaxy S9 hakkında şimdilik başka bir bilgi yok. Daha fazla bilgi ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.