Teknoloji Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın RAM ve depolama alanı seçenekleri belli oldu

Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın RAM ve depolama alanı seçenekleri belli oldu

08.01.2018 - 11:59 | Son Güncellenme:

Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ ile ilgili birçok söylenti ortaya çıktı. Bu sefer Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın RAM ve depolama alanı seçenekleri belli oldu.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ın RAM ve depolama alanı seçenekleri belli oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin bu yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce Galaxy S9 ve S9+'ın tasarımına dair ortaya çıkan görüntüleri sizlerle paylaşmıştık. Mobil Dünya Kongresi(MWC) 2018’de tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın şimdi de RAM ve depolama alanı seçenekleri belli oldu.

Çinli bir kaynağa göre Samsung, Galaxy S9 için standart RAM ve depolama alanı kapasitesi sunacakken Galaxy S9+ günümüz amiral gemilerini takip edecek. Kayna göre Galaxy S9’da 4GB RAM bulunacak ve Samsung, tüketicilere 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneği sunacak.

Galaxy S9+ modelinde ise 6GB RAM ile 64GB ve 128GB depolama alanlarına ek olarak 256GB depolama alanı seçeneği bulunacak. Yani günümüz modelleriyle rekabet edecek nitelikte.

Haberin Devamı

Samsung, tüm bu seçeneklerin yanında daha büyük dahili depolama alanı isteyenlere özel 512GB depolama seçeneği de sunacak. Eğer böyle olsa bile 512GB Galaxy S9+ modeli belirli pazarlarda satışa sunulacaktır.