Teknoloji Samsung Gear S3 31 Ağustos Tarihinde Tanıtılıyor

Samsung Gear S3 31 Ağustos Tarihinde Tanıtılıyor

22.08.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

Samsung Gear S3 31 Ağustos tarihinde tanıtılıyor. Samsung’ un çıkış yakaladığı Gear S2 modelinden sonra bazı ek özellikler ile güçlendireceği Gear S3 modeli kısa bir süre sonra görücüye çıkıyor.

Samsung Gear S3 31 Ağustos Tarihinde Tanıtılıyor

Samsung Gear S3 IFA da 31 Ağustos 2016 tarihinde tanıtılıyor. Akıllı saat pazarında Apple Watch‘ın hemen arkasından gelen Samsung’ un akıllı saati olan, Gear S serisi kısa bir süre sonra Gear S3 ile yoluna devam edecek.

Haberin Devamı
Üç Farklı Segmente Sahip Olacak

Samsung’ un yeni akıllı saat modeli Gear S3, üç farklı versiyona sahip olacak. Bunlar, Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier ve Gear S3 Explorer olmak üzere üç farklı segmente hitap eden modeller olacak.

Google Duo ve Google Allo Geliyor Tasarım Nasıl Olacak?

Gear S2 ile benzer şekilde yuvarlak bir tasarıma sahip olacak yeni model, sensörler, aktivite takibi ve Gps ile ilgili yeni özellikler içerecek. Gear S2 modelinde büyük eksiklik olarak görülen Gps özelliği yeni seride konumlandırılmış olacak. Gear S2' de bulunan döner çerçevenin, Gear S3 modelinde daha fazla işlevselliğe sahip olacağı da kulağıma gelen bilgiler arasında.

Akıllı Saat Pazarında Rekabet Kızışıyor

Samsung Gear S3’ün tanıtılmasından kısa bir süre sonra Apple Watch 2 modelinin de tanıtılacağını düşünürsek, 2016 yılının ilk iki çeyreğinde düşüş yaşamış olan akıllı saat pazarında hareketlenme olacağı aşikar. Bu iki markaya ek olarak, saat pazarında yıllardır var olan Fossil gibi markaların da ciddi çalışmalar yaptığını göz önüne alıp, Asus‘ un Zen Watch 3 modeli ile tasarımını değiştirdiğini, Meizu ve Xiaomi‘nin de pazara girmeye hazırlandığını düşününce, 2016 yılının son çeyreğinin oldukça hareketli geçeceğini sizlere net bir şekilde aktarmak isterim.