Teknoloji Samsung Gear S4, daha büyük batarya ve yeni rengi seçeneğiyle gelebilir

Samsung Gear S4, daha büyük batarya ve yeni rengi seçeneğiyle gelebilir

14.06.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

Samsung Gear S4 (ya da Galaxy Watch), popüler Gear S3 akıllı saatin uzun zamandır beklenen devam modeli. Hakkında son dönemde birkaç bilgi gelen Galaxy Watch'un batarya kapasitesi ve renk seçenekleri ortaya çıktı.

Samsung Gear S4, daha büyük  batarya ve yeni rengi seçeneğiyle gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Gear S4 hakkında epey şey biliyoruz. Aslında 'Gear S4' değil, 'Galaxy Watch' olarak adlandırılabilir. Büyük olasılıkla iki boyutta piyasaya sürülecek. Gear S3'te olduğu gibib Frontier ve geleneksel Klasik versiyonu. Samsaung'un şimdi Gear S4'ü piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak, Klasik modelin yeni bir renkle gelebilir.

Şimdiye kadar, Samsung saatler çoğunlukla siyah ya da gümüş renkte geldi. Anonim kaynaklara göre, Gear S4 Classic, altın renkle gelebilir. Sportif model sadece siyah renkte, klasik model ise gümüş ve altın olarak piyasaya sunulacak.

Bu, Samsung'un üç farklı renkte akıllı saat piyasya sürdüğü ilk dönem olabilir. Önceki söylentilere inanılacak olursa, Gear S4 farklı boyut ve renk seçenekleriyle daha önce görülmemiş bir çeşitlilik sunabilir.

Haberin Devamı

Bunun yanında Gear S4, 470 mAh bataryaya sahip olabilir. Satışta olan Gear S3 modelinde 380 mAh’lık batarya yer alıyor. Apple Watch Series 3 modelinde ise 279 mAh’lık batarya var.