Teknoloji Samsung, Gizemli Bir Tablet Modeli Hazırlıyor

Samsung, Gizemli Bir Tablet Modeli Hazırlıyor

30.07.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, sızan bilgilere göre yeni bir tablet modeli üzerinde daha çalışıyor. İşte detaylar…

Samsung, Gizemli Bir Tablet Modeli Hazırlıyor

Bu zamana kadar karşımıza birçok tablet ve akıllı telefon modeli ile çıkan Samsung, son sürat yeni modellerini geliştirmeye devam ediyor. A, E, S ve J gibi birçok telefon ailesine imza atan teknoloji devi, aynı zamanda tablet sektöründe de birçok modele imza attı. Nitekim daha önce yıl içerisinde daha az cihaz çıkaracağını açıklayan şirket, bu sözünü yerine getirmiş değil. Zira 2016 yılının daha ilk yarısı bitmişken karşımıza birçok cihaz ile çıkan firma, anlaşılan bu sevdasından bir süre daha vazgeçemeyecek. Gelen son bilgilere göre kapalı kapılar ardında bir tablet modelinin daha hazırlandığını söylemek mümkün. FCC sertifika kurumu aracılığıyla gün ışığına çıkan gizemli tablet, birtakım özellikleri ile birlikte ufukta göründü denilebilir.

Haberin Devamı
Gelişmiş Bağlantı Özellikleri ile Geliyor

Sızan bilgilere göre yeni tablet, beraberinde gelişmiş bağlantı özellikleri ile birlikte gelecek. Bünyesinde WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 ve GPS özelliklerini taşıyan model, aynı zamanda LTE 1, 3, 5, 7, 8, 20 ve 40 bantlarına da sahip. Bu sayede mobil bazda yüksek kullanım özellikleri kullanıcısına sunacak olan tabletin orta – üst segment bir cihaz olacağı ön görülüyor.

Stylus Kalem Desteği Sunacak

Ortaya çıkan bilgilerde dikkat çekici diğer bir nokta ise Stylus bölümünün olması. Samsung, tıpkı Note serisinde olduğu gibi yeni tabletin de stylus kalem desteği ile beraber geniş kullanım özellikleri sunabilir. Henüz konuyla ilgili resmi bir doğrulama olmadığından ötürü kesin konuşmamakta fayda var.