Teknoloji Samsung Pay Büyümeye Devam Ediyor

Samsung Pay Büyümeye Devam Ediyor

16.06.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Android Pay ve Apple Pay sistemlerinin en büyük rakibi olan Samsung Pay, nihayet bir ülkede daha kullanılabilir hale geldi…

Samsung Pay Büyümeye Devam Ediyor

NFC teknolojisinin akıllı cihazlara entegre edilmesinden sonra yaygınlık göstermeye başlayan mobil ödeme sistemleri, şimdilerde birçok büyük ülkede kullanılabilir durumda. Nitekim yeni bir rekabetin doğmasına da yol açan bu teknoloji bir yandan Apple bir yandan da Samsung gibi şirketlerin işin içerisine dahil olmalarını sağladı. Farklı bir kulvardan çıkış yapıp gelen Google ise karşımıza Android Pay ile çıktı. Şimdilerde her firma, kendi ödeme sistemini daha fazla ülkede kullanılabilir hale getirmek için çaba gösteriyor. Nitekim bir süredir çalışmalarına devam Samsung, kendi ödeme sistemi olan Samsung Pay’i bir ülkede daha aktif hale getirmekte. Güney Kore merkezli teknoloji devi, sistemin yaygınlaşması için kampanya düzenlemeyi dahi ihmal etmiyor.

Haberin Devamı
Yenilik Avustralya’da Aktif Hale Geldi

Açıklanan bilgilere göre Samsung Pay, bundan böyle Avustralya sınırları içerisinde de kullanılabilecek. American Express ve Citibank kullanıcıları için aktif hale gelen hizmet, Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Active, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için kullanılabilir durumda. Adı geçen akıllı telefonlara sahip kullanıcılar, ödeme hesaplarını entegre ederek hizmeti kullanmaya başlayabilirler.

Kampanya Dahi Düzenleniyor

Eğer American Express kullanıcısıysanız 3 sefer 5 dolardan fazla harcama yaparsanız 15 dolar hediye kazanacaksınız. 14 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek olan kampanya dışında Citibank müşterileri ise ilk 500 dolar harcamalarına %5 geri ödeme alacaklar. Bu kampanya ise 9 Ağustos’ta sona erecek.