Populer Bilim Samsung, Tarihe Adını Yeşil Harflerle Yazdırdı!

Samsung, Tarihe Adını Yeşil Harflerle Yazdırdı!

22.05.2013 - 12:15 | Son Güncellenme:

Samsung’un şu anlık en popüler akıllısı olan Galaxy S4,çevre dostu ürünlere verilen TCO sertifikasını almaya hak ederek dünyanın ilk çevre dostu telefonu ilan edildi.

Samsung, Tarihe Adını Yeşil Harflerle Yazdırdı

Almış olduğu bu belge ile tarihe geçen Samsung, yeni gözdesi olan Galaxy S4’ünde satış rakamları ile ayrı bir gurur yaşıyor. Plastik bir kasa yapısına sahip olduğu için telefonu inceleyen ve kullananlar tarafından oldukça eleştirilen cihaz, dezavantaj olarak gösterilen bu özelliği sayesinde tarihe adını “en çevre dostu telefon” olarak yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

TCO sertifikasını almak için uluslararası çalışma örgütü’nün ve aynı zamanda Birleşmiş Milletler’in ayrı ayrı belirttikleri tehlikeli madde kriterlerinden başarı ile geçmeyi başaran ilk telefon Galaxy S4 tüm dünyanın ilgisini ve taktirini bir kez daha toplamayı başardı.

Özellikle dünya üzerinde organik ve katkısız maddelere talep git gide artarken Samsung’un böyle bir belge ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olması ezeli rakibi Apple’nin canını oldukça sıkacağa benziyor. Ülkemizde de oldukça beğeni toplayan ’ün, Mayıs ayı sonuna kadar 10 Milyon adetlik satış rakamına ulaşması ile ayrı bir rekor kırması da oldukça yüksek bir ihtimal. Tek bir telefonla dünya üzerinde bir çok ilki gerçekleştiren Samsung, bir sonraki modeli için oldukça iyi hazırlanmalı çünkü bu kadar başarı, rekor ve ödülün ardından en ufak bir gerileme bile insanlar tarafından fazlasıyla eleştirilecektir.

Haberin Devamı

Sonuç olarak tüketici her zaman sizler iyi iseniz yanınızdadır. İşleriniz kötüye gittiği andan itibaren dünya markası da olsanız bir süre sonra adınızı bile hatırlamayanlar mutlaka olur. Başka bir değişle tüketiciler markaları yukarı taşırlar onları desteklerler ancak hiçbir zaman kötü gün dostu değillerdir.