Teknoloji Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek

06.10.2017 - 15:40 | Son Güncellenme:

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy X'in özel bir model olacağı ve yalnızca 100 bin adet üretileceği söyleniyor.

Samsungun katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un uzun süredir beklenen ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X, 2018'in beklenen en heyecan verici Android cihazlarından biri olabilir, aynı zamanda en nadir olanlardan biri haline de gelebilir. Önümüzdeki yıl Las Vegas'ta gerçekleştirilecek CES fuarında görücüye çıkması beklenen Galaxy X'i bekleyenlere kötü bir haberimiz var.

Katlanabilir yapıda olan Galaxy X, önümüzdeki yıl şirketin çok sınırlı sayıda üreteceği bir model olacak. Samsung’a yakın kaynakların aktardıkları bilgilere göre Galaxy X'ten yalnızca 100 bin adet üretilecek. Sınırlı ve özel bir model olacağından fiyatının da yüksek olacağı söyleniyor.

Samsungun katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek

Galaxy X'in büyük ihtimalle sadece Güney Kore’de yaşayan insanlar görebilecek. Güney Kore'deki sınırlı cihazın ne kadar iyi performans gösterdiğine bağlı olarak, 2019'da global bir lansman yapılabilir.

Haberin Devamı

Gelecek yıl MWC, 26 Şubat-1 Martk arasında gerçekleştirilecek. Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9+ modellerinin 25 Şubat'ta açıklanması bekleniyor. Her Eylül'de Berlin'de gerçekleşen IFA'da da Samsung'un Galaxy Note'un sonraki sürümünü tanıtabilir. Gelecek sene IFA ise 31 Ağustos-5 Eylül arasında gerçekleştirilecek.