Teknoloji Samsung merakla beklenen üst düzey kapaklı telefonunu duyurdu

Samsung merakla beklenen üst düzey kapaklı telefonunu duyurdu

04.08.2017 - 14:18 | Son Güncellenme:

Samsung, Çin'de şirketin en yeni özelliklerini içeren üst düzey çift ekranlı ve kapaklı telefonu duyurdu. Android destekli akıllı telefonun adı ise Leader 8.

Samsung merakla beklenen üst düzey kapaklı telefonunu duyurdu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Çin'de SM-9298 model numaralı veya diğer adıyla Leader 8 kapaklı akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. 130.2 x 62.6 x 15.9 mm ebatlarında ve 235 grama ağırlığında olan cihazın iç tarafında da olmak üzere iki adet Full HD çözünürlükte 4.2 inç ekran bulunuyor. Telefonda ayrıca f/1.7 diyaframlı 12 MP ana ve f/1.9 diyaframlı 5 MPön kamera bulunuyor.

Samsung telefonla ilgili resmi bir açıklama yapmadı, ancak Çin web sitesinde cihazın ayrıntıları listeleniyor. Buna göre Leader 8'in diğer teknik özellikleri arasında Snapdragon 821 işlemci, 4 GB RAM, microSD kart destekli 64 GB depolama alanı ve 2300 mAh pil yer alıyor. Cihazın Google'ın Android mobil işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırdığı belli değil.

Haberin Devamı

Samsung merakla beklenen üst düzey kapaklı telefonunu duyurdu

Güney Koreli elektronik devi cihaza, amiral gemisi Galaxy S8'de bulunan bulunan birçok özelliği de eklemiş. Örneğin, telefonda kablosuz şarj, parmak izi algılayıcısı ve Samsung Pay bulunuyor.

Samsung, Leader 8'in Çin'in dışında kullanılabilirlik ayrıntılarını veya maliyetinin ne kadar olacağını belirtmedi.