Teknoloji Samsung ve EA Games’ten İş Birliği

Samsung ve EA Games’ten İş Birliği

14.06.2016 - 15:08 | Son Güncellenme:

Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından Samsung ve oyun üreticisi EA Games, E3 2016 fuarında kozlarını birleştirme kararı aldı…

Samsung ve EA Games’ten İş Birliği

Bu zamana kadar karşımıza birbirinden önemli teknoloji ile çıkmış olan ve şimdilerde arka planda geliştirmekte olduğu ürünleri ile beraber gündem konusu olmayı başaran Samsung, gelen bilgilere göre oyun dünyasının dev isimlerinden EA Games ile anlaşmaya vardı. Özellikle E3 2016 fuarı adına yapılan bu anlaşma, EA Games’in etkinlik içerisinde kurduğu alanda Samsung marka monitörler ile oyun oynama şansı tanımasına olanak sağlayacak. Bu sayede monitörlerini daha da fazla reklam etmiş olmayı hedefleyen Güney Kore merkezli teknoloji devi, aynı zamanda EA Games’e oyunlarını en iyi görüntü kalitesinde kullanıcılarına sunma şansı da tanımış olacak. Yani var olan anlaşmanın her iki şirket için faydalı olduğunu ve bunun sonucunda kullanıcılara yönelik getirisi olduğunu söylemek mümkün.

Haberin Devamı
Kavisli Monitörler Kullanılıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da E3 etkinliğine katılan ve burada sadece konferansa imza atmakla yetinmeyip geliştirilmekte olan oyunlarını oynama şansı tanıyan EA Games, bunun için büyük bir alanın kendisine ayrılmasını sağladı. Bu alana gelen kullanıcılar ise Battlefield 1, Titanfall 2, Madden, FIFA ve NHL 17 gibi yeni birçok oyunu oynama şansı elde ediyorlar. Nitekim alan içerisinde yer edinen Samsung marka kavisli monitörler de oyunların en iyi kalitede görsellik sunmasına ön ayak olmakta.

Tanıtım Açısından Önemli

Oyun dünyasına özel geliştirilen bu yeni monitörler, aslına bakarsak EA Games ile yapılan anlaşma neticesinde reklam da edilmiş oluyor. Zira etkinliğe katılan ve bu alanda EA’nın oyunlarını deneyen kullanıcılar, aynı zamanda monitörleri de yakından inceleme şansı elde etmekteler. Nitekim Battlefield 1 ve Titanfall 2 gibi milyonlarca kitle tarafından beklenen oyunların söz konusu olduğunu düşünecek olursak bu alana epey kalabalık bir kitlenin akın edeceğini de söyleyebiliriz.