Teknoloji Samsung yakında amiral gemisi sınıfında kapaklı bir telefon tanıtabilir

Samsung yakında amiral gemisi sınıfında kapaklı bir telefon tanıtabilir

12.05.2017 - 16:00 | Son Güncellenme:

Samsung'un daha öncesinde kapaklı telefonu Galaxy Folder ve Folder 2 modellerini kullanıcılarla buluşturmuştu. Şimdi ise Samsung'un üst düzey yeni bir kapaklı telefon üzerinde çalıştığı ve kısa süre sonra bu cihazı piyasaya süreceği söyleniyor.

Samsung yakında amiral gemisi sınıfında kapaklı bir telefon tanıtabilir

Samsung'un üst düzey kapaklı bir telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus gibi üst düzey özelliklerle geleceği söylenen cihazın başta Güney Kore olmak üzere Asya pazarında piyasaya sunulacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Telefonun teknik özellikleri arasında 4.2 inç çift OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci, 64 GB depolama alanı, 12 MP arka ve 5 MP ön kamera, 2300 mAh pil, kablosuz şarj desteği, parmak izi tarayıcı, Samsung Pay, Samsung Knox desteği, suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı yer alıyor.

Telefonun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak fiyatının normal kapaklı telefonlardan daha yüksek olacağı söyleniyor. Öte yandan kısa süre önce Çin'de satışa sunulan Samsung Galaxy Folder 2'nin kısa süre sonra Kuzey Kore’de de satışa sunulması bekleniyor.