Teknoloji Samsung, Yeni Note Modeli ile Şaşırtacak

Samsung, Yeni Note Modeli ile Şaşırtacak

27.05.2016 - 14:01 | Son Güncellenme:

Son yıllarda çıkardığı amiral gemi modelleri ile beğeni toplayan Samsung, yeni Note modeli ile beklenmedik bir hamle yapabilir…

Samsung, Yeni Note Modeli ile Şaşırtacak

Güney Koreli teknoloji devlerinden biri olan Samsung, bilindiği üzere özellikle Android cephesinin en önemli ve en büyük üreticilerinden biri. Geliştirdiği akıllı modelleri ile beraber piyasaya yön veren niteliklere sahip olan firma, en son karşımıza S7 ve S7 Edge amiral gemi modelleri ile çıktı. Nitekim birçok bölgede bu cihazların satışa sunulmasından sonra ise gözler yeni Note modeline dönmüş bulunmakta. Son sürat Note serisi için de çalışmakta olan firma, iddialara göre gelecek dönem içerisinde kullanıcılarını şaşırtan gelişmelere imza atacak.

Haberin Devamı
İsmi Şaşırtabilir

Açıklanan bilgilere göre Samsung, şu anda kapalı kapılar ardında geliştirmekte olduğu iddia edilen yeni akıllı telefon modeli Galaxy Note 6’nın adında değişikliğe gidecek. Sıralamaya göre Note 6 modeli çıkması gerekirken firma, S7 ve S7 Edge modellerinde yer alan 7 rakamından dolayı Note ailesinde de bir anda Note 7’ye terfi etmek istiyor.

Nedeni Eski Görünmemek İçin

İddialara göre şirketin bu kararı almasındaki yegane neden, S7’den sonra 6 rakamı ile daha eski bir model çıkarıyormuş hissine kapılmamak. Yani müşterilerin S7’nin daha yeni Note 6’nın daha eski gibi bir izlenime kapılmaması için bu tarz bir karar uygulamaya konulacak. Tabi elimizde net bir bilgi bulunmadığından dolayı net bir kanıya varmak bu noktada pek mümkün değil. Yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.