Samsun SAMSUNSPOR’DA 3 TRANSFER

SAMSUNSPOR’DA 3 TRANSFER

02.09.2014 - 16:42 | Son Güncellenme:

.

SAMSUNSPOR’DA 3 TRANSFER

PTT 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor dün transferin bitimine saatler kala Talha Mayhoş, Mustafa Sevgi ve Mbilla Etame’ya imza attırarak bugün basın ile tanıştırdı.
Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Azerbaycan takımlarından Hazar Lenkeran’da oynayan forvet oyuncusu Mbilla Etame, Adanaspor’da orta saha oyuncusu Talha Mayhoş ve Karşıyakaspor’da oynayan orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
Güçlü bir kadro kurduklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "3’ü de birbirinden değerli, bu ligi çok iyi bilen oyunculardır. 3 tane arkadaşımız takımımıza katıldılar. Bu sezon hedeflediğimiz Süper Lig yolunda bize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Bu oyuncularımız bu ligi iyi biliyorlar. Artık transfer bitmiştir. Biz sadece Samsunspor için mücadele ediyoruz. Güçlü bir kadro oluşturduk. Bu sene istediğimiz Süper Lig’e hedef koyduk. Artık birlik ve beraberlik olma zamanıdır" dedi.
Samsunspor taraftarlarına Passolig kartları ile ilgili çağrıda bulunan Başkan Kar, “İçeride oynayacağımız Boluspor maçına 10-15 gün kaldı. Passolig kartlarımızı alalım ve kulübümüze destek olalım. Yeni formalarımızda storelerde satışa çıktı. Taraftarlarımız forma satışlarında, Passolig ve kombinelerde bize yardımcı olurlarsa taraftarlarımızın yüzlerini öne eğmeden bu sezonu bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
MBİLLA: “EN KÖTÜ 10 GOL ATARIM”
Türk futbolunu sevdiğini söyleyen Samsunsporlu oyuncu Mbilla Etame, “Türk futbolunu seviyorum. Beni Samsunspor’dan başkanım aradı ve bu yüzden buraya gelmek istedim. Benim işim gol atmak. Bu sezon en kötü 10 gol atarım” şeklinde konuştu.
Samsunspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Samsunsporlu oyuncu Talha Mayhoş, “15 gündür görüşmeler aşamasında mutlu sona ulaştığımız mutluyum. İnşallah Samsunspor’da başarılı bir sezon geçirip, hedefimize ulaşmak istiyoruz” derken, Mustafa Sevgi’de, “Büyük bir şehre ve büyük bir takıma geldik. İnşallah bize inananları mahcup etmeyiz ve Samsunspor’u layık olduğu yerlere getiririz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Samsunspor’un yeni transferleri basın mensuplarına poz verdiler.