Yaşam Sanat mizahla buluşuyor

Sanat mizahla buluşuyor

06.11.2014 - 13:24 | Son Güncellenme:

Cihan Ceylan Akbank Sanat Mizah Buluşmalarında...

Sanat mizahla buluşuyor

Akbank Sanat, Kasım ayı boyunca her Çarşamba 19.30 - 21.30 saatleri arasında Vedat Özdemiroğlu moderatörlüğünde Türk mizahının usta isimlerini konuk etmeye devam ediyor.

Akbank Sanat Mizah Buluşmaları, 12 Kasım 2014, Çarşamba günü yeni kuşak karikatüristler arasında en önemli isimlerden biri olarak kabul edilen Uykusuz dergisi çizeri Cihan Ceylan’ı ağırlayacak. Genç kuşağın karikatürle ilişkisininin sorgulanacağı etkinlikte Cihan Ceylan, sokağın nabzını ve esprinin değişken algı kodlarını dinleyenlerle paylaşacak.

Akbank Sanat Mizah Buluşmaları kapsamında günümüz Türk mizah dünyasının en önemli isimlerinden biri olan usta sanatçı Ata Demirer, 19 Kasım 2014, Çarşamba günü gerçekleşecek bol kahkaha vaad eden söyleşisinde yazar ve oyuncu olarak sinema, sahne, televizyon ve müzik macerasını, mizah tekniği ile piyasa koşulları bağlamında hikayeleştirerek modern meddahlığın haleti ruhiyesini anlatacak.

Etkinliğin son konuğu ise; Türk sinemasının en önemli kadın komedi oyuncuları arasında yer alan Demet Akbağ. Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye ve FIBRESCI Ödüllü filmi “Kış Uykusu” ile kariyerine yeni bir boyut kazandıran başarılı sanatçı, 26 Kasım 2014, Çarşamba günü oyunculuğun ve güldürme sanatının inceliklerini kendi bakış açısıyla izleyicilere aktaracak.

Söyleşiler, Aynur Öztürk ve Çağdaş Erçelik'ten oluşan Kamayor Kabare'nin tiyatro şarkılarıyla renklenecek.

Etkinlik: Akbank Sanat Mizah Buluşmaları
Yer: Akbank Sanat
Saat: 19.30
Bilet Fiyatı: Tam 20 TL, Öğrenci 10 TL

Etkinlik Programı:
• 12 Kasım 2014, Çarşamba Cihan Ceylan
• 19 Kasım 2014, Çarşamba Ata Demirer
• 26 Kasım 2014, Çarşamba Demet Akbağ

Yazarlar