Adana Sanatçılardan Adana Demirspor'a ziyaret-Adana Haberleri

Sanatçılardan Adana Demirspor'a ziyaret-Adana Haberleri

03.09.2015 - 13:18 | Son Güncellenme:

24 Eylül’de vizyona girecek olan, içeriğinde ise Adana Demirspor’un da yer aldığı “Adana İşi” filminin başrol oyucuları tesisleri ziyaret etti.

Sanatçılardan Adana Demirspora ziyaret-Adana Haberleri

24 Eylül’de vizyona girecek olan, içeriğinde ise Adana Demirspor’un da yer aldığı “Adana İşi” filminin başrol oyucuları tesisleri ziyaret etti.
Çekimleri yaklaşık 13 hafta süren filmde büyük emekler harcayan Ceyda Ateş, Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk, ziyaret sırasında Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü’ye gösterilen ilgi ve alakaları nedeniyle çok teşekkür ettiler.
Sözlerine esprilerle başlayan Sözlü, “Bugün transferimize yeni isimler ekledik. Çekimlerinde büyük emek harcayan, Adana ve Adana Demirspor’un konu edildiği filmin oyuncuları bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu isimler Adana Demirsporumuza daha da güç verecektir. Kendilerini kutluyorum. Bu vefakar ve cefakar taraftarımız onları baş tacı edecektir” dedi.
Başkan Sözlü’nün esprisine yine esprili bir soru yönelten basın mensupları, “Sayın başkanım transfer süreci sona erdi. Bu isimleri kazanmayı nasıl başardınız” deyince başkan Sözlü de, “Onlar için çok özel bir izin aldık. Bu oyuncularımız Adana Demispor’un kalbinde olacak ve hep güç vereceklerdir” dedi.
Başkan Sözlü ve tesislere gelerek kendilerine destek veren mavi şimşeklere teşekkür eden başrol oyuncularından Ceyda Ateş, “Filmde Adana Demirspor marşını okuma görevi bana verildi. Haftalarca çalışıp ezberledim. Çok büyük bir keyifle de okudum. Böylesine önemli bir taraftar gurubuna sahip olan Adana Demirspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim” dedi.
Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk da, Başkan Sözlü’ye film çekimlerinin ilk günlerinden itibaren gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederek, “Adana ve Adana Demirspor’un ele alındığı filmde çok büyük emekler harcandığını ve emeğe sahip çıkan Adana ve Adana halkına da çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bu arada mavi şimşekli taraftarlar tesislerde meşaleler yakıp tezahürat göstererek “Adana İşi”ne destek verdiler. Ceyda Ateş, Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk, taraftarlara mavi-lacivertli forma da hediye ettiler. Başkan Sözlü de başrol oyuncularına isimlerinin yazılı bulunduğu Adana Demirspor forması hediye etti.