Gündem Sanayi sitesinde büyük yangın

Sanayi sitesinde büyük yangın

14.12.2016 - 20:02 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan  yangında, 2 kişi yaralandı, 11 kişi dumandan etkilendi. Yangında 2  otomobil ve 5 iş yeri de zarar gördü

Sanayi sitesinde büyük yangın

Yatağan Küçük Sanayi Sitesinde madeni yağ ve iş makineleri yedek parçası satan iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Haberin Devamı

Alevlerin madeni yağların bulunduğu bölüme sıçraması sonucu iş yerinde patlamalar meydana geldi. 4 iş yerine daha sıçrayan yangın, itfaiye ekipleriyle vatandaşların yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Yangının çıktığı binada mahsur kalan 4 işçiden biri bacadan, diğerleri ise kepçe yardımıyla yıkılan duvardan çıkarılarak kurtarıldı.

Yangına müdahale eden vatandaşlardan Zülküf Akarsu, Serkan Arslan'ın vücudunda yanıklar oluştu. Ali Serttaş, Murat Ölmez, Sultan Gamze Özenç, Yusuf Akdağ, Mehmet Nuri Ermiş, Derya Çolak, Mutlu Süllü, Cafer Kaloğlu ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ise dumandan etkilendi.

Yaralanan ve dumandan etkilenenler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yatağan ve Muğla’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan'ın da inceleme bulunduğu alanda 2 otomobil ve 5 iş yeri de zarar gördü.