Siyaset Sancaklı, eşini son yolculuğuna uğurladı

Sancaklı, eşini son yolculuğuna uğurladı

03.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hastanede 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı (49) dün Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanırken, spor ve siyaset dünyası Sancaklı’yı yalnız bırakmadı.

Sancaklı, eşini son yolculuğuna uğurladı

Hülya Sancaklı için dün Fatih Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı törende taziyeleri Saffet Sancaklı, kızı Duygu ve oğlu Mert ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan kabul etti.

Haberin Devamı

Törene, Sancaklı’nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, MHP ve CHP milletvekilleriyle İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın da aralarında bulunduğu spor, siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Annesinin tabutunun başında uzun süre ayrılmayan Duygu Sancaklı tabuta sarılıp, “Allah’ım bu nasıl bir acıdır? Ne olur bırakma beni anne. Son bir kez sarılayım sana annem” diyerek gözyaşı döktü. Hülya Sancaklı’nın cenazesi Eyüpsultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.