Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Sandıklı Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

22.03.2017 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

Sandıklı Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haberin Devamı

Sandıklı Belediyesinde ocak ayında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin tarafından imzalandı.

Çöl, imza töreninde yaptığı konuşmada, Sandıklı Belediyesinin personeline borcu olmayan ender belediyeler arasında olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana işçilerinin maaşını, ikramiyelerini ve sigorta primlerini düzenli olarak ödediklerini vurgulayan Çöl, şunları kaydetti:

"Kasamızda kalan parayla da hizmet ürettik. Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır. İlçeye beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Haberin Devamı

Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Şahin ise bugüne kadar işçiye gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Çöl'e teşekkür ederek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.