Afyonkarahisar Sandıklı'da Yeni Yıl Etkinliği

Sandıklı'da Yeni Yıl Etkinliği

01.01.2019 - 13:58 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıda Yeni Yıl Etkinliği

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki May Termal Otel'de düzenlenen yeni yıl gecesinde ünlü sanatçı Zara sahne aldı.

Haberin Devamı

Yeni yılın ilk dakikalarıyla sahne alan Zara'yı, davetliler cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle görüntülemeye çalıştı. Zara yeni yılın ilk saniyelerinde "Hayat bayram olsa" şarkısını seslendirdi.

Yeni yılın her sene aynı dileklerle başladığını ifade eden Zara, "Her sene aynı dilekler ile buluşuyoruz aslında. Başarı diliyoruz birbirimize. Sağlık en önemlisi, huzur, mutluluk, sevdiklerimiz ile birlikte olmak." dedi.

Zara konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizler hep hızlı tüketen bir bilince ulaştık. Dolayısıyla her şeyi hızlı tüketiyoruz. Eski yılı hemen gönderelim, yeni yıl gelsin, yeni yıldan umut bekliyorum diyoruz ama galiba bizim değişmemiz ile alakalı. Yılın getireceği, götüreceği hesapları vardır. Ama birazda bizim çabamıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla herkese farkındalıklı yıllar diliyorum. Sevdiklerine sımsıkı sarıldığı, kaybetmeden değerini bildiği, huzur ve mutluluk içerisinde, sağlık içerisinde birliktelikler diliyorum. Bütün dünyaya barış en büyük temennilerimden."