Afyonkarahisar Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'dan Kısa Kısa

13.11.2017 - 16:18 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıdan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA)- AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve yönetim kurulu üyeleri, Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Yıldız'ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Saylık, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Parti olarak ilçede yapacakları ziyaretlerin devam edeceğini belirten Saylık, şöyle konuştu:

"Eylül ayında yapmış olduğumuz ilçe kongremizin akabinde teşkilatımızla ilçemizde kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaretlere başladık. Bu kapsamda bugün Ziraat Odası Başkanımızı ziyaret ettik. Artık, ilçemizde daha aktif bir şekilde, ilçemizin tamamını kucaklayacak hizmet anlayışı ile hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Amacımız ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek."

- İş yeri açılışı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bir yemek firmasının açılışına katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen açılışta, İlçe Müftüsü tarafından dua edildi. Daha sonra Çöl tarafından kurdele kesilerek firmanın açılışı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Çöl, burada yaptığı konuşmada, ilçenin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir yer haline geldiğine işaret ederek, "Yapılan hizmetlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan iş yerlerinin de açılışı hızla gerçekleşiyor. Bu, ilçemizin hızla büyüyüp geliştiğinin birer göstergesidir. Yeni iş yerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından açılışa katılanlara yemek ikramında bulunuldu.