Afyonkarahisar Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'dan Kısa Kısa

18.03.2018 - 13:12 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıdan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Afyonkarahisar Şubesi İl Divan toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

Sandıklı'da termal bir otelde gerçekleşen toplantıda konuşan Memiş, "Bir duruş ortaya koyarken bizi taraf olarak ilan ediyorlar. Biz de diyoruz ki bayrak inmesin. Ezan dinmesin, vatan bölünmesin, mazlumlar mutsuz kalmasın diye tarafız. Tarafımız açık ve nettir. Tarafımızda durmaya da devam edeceğiz. Bir de 'siz yandaş sendikasınız, yandaşlık yapıyorsunuz.' diyorlar. Evet biz milletin yanında olanların yanındayız. Darbecilere karşı olanların yanındayız. Yedi düvele meydan okuyanların yanındayız. Mazlumlara umut olanların yanındayız. Eğer bizim bu duruşumuz yandaşlıksa sonuna kadar yandaşız. Yandaş devam edeceğiz. Kimse kusura bakmasın. Kimse bizim yerimizi sorgulamasın." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Toplantıya, Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

- 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çöl, mesajında, "Çanakkale Zaferi milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte en büyük onur mücadelelerimizden bir tanesidir. Çanakkale Savaşları milletimizin dünyanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. 18 Mart 1915’te hem deniz hem de kara savaşını eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıyla kazanan Türk ordusu bu muhteşem zaferi şanlı tarihimize altın harflerle yazdırmıştır. Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılında, şehitlere şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçtiği unutulmamalıdır. Türk milletinin her zaman olduğu gibi bu zor günlerde birbirine kenetlenerek düşmanlarına aman vermeyecektir." ifadelerini kullandı.