Afyonkarahisar Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'dan Kısa Kısa

19.10.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıdan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Minibüs Birliği Başkanı Erdal Arık, birlik üyeleri ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Oğuz, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Haberin Devamı

Arık ve beraberindekiler, ziyarette, Sandıklı-Afyonkarahisar hattı taşımacılığı ile ilgili indirim yaptıkları müjdesini verdi.

22 Ekim tarihi itibarıyla Sandıklı Belediyesi bünyesine kazandırılan 8 minibüsün taşımacılık yapacağını belirten Çöl, öncelikle 1968 yılından bugüne kadar Sandıklı ilçesinden Afyonkarahisar'a yaptıkları taşımacılık işleri için Sandıklı Minibüs Birliğine teşekkür etti.

"Vatandaşlarımızdan bize gelen yoğun taleplerden birisi minibüslerin Afyonkarahisar şehir merkezine gitmelerini istiyorlardı" diyen Çöl, "Bizler de Afyonkarahisar Belediyesi ile görüşerek bu güzergahı aldık. Minibüs Birliğimiz ile gerekli istişareleri yaptık. Birliğimizin çalışma saatlerini de göz önünde bulundurarak 22 Ekim Pazartesi günü Sandıklı Belediyesi olarak Afyonkarahisar hattımızı başlatıyoruz inşallah. Sandıklıya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir talebi vardı. Enflasyonla topyekün mücadele konusunda bizler de Sandıklı Minibüs Birliğimiz, Sandıklı Ticaret Odamız ve Sandıklı Belediyemiz olarak bir mutabakat sağladık. Birliğimiz ve Sandıklı Belediyesi olarak taşımacılık fiyatlarını yüzde 10 indirdik." diye konuştu.

Haberin Devamı

Enflasyonla mücadele kapsamında Sandıklı Minibüs Birliği olarak fiyatları düşürdüklerini belirten Birlik Başkanı Erdal Arık, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında bizler de Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün girişimleri sonucu kampanyaya destek olmaya karar verdik. Birlik ve Ticaret Odası olarak fiyatlarımızda yüzde 10'luk indirim yaparak kampanyaya destek vermek istiyoruz." dedi.

- 19 Ekim Muhtarlar Günü

Sandıklı Kaymakamı Elatun Can Tortop, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Tortop, mesajında, muhtarlığın devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi üstlenen, toplumda çok önemli işlevi bulunan, yerel yönetimin temel taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Muhtarların büyük bir fedakarlık ve sevgiyle görevlerini yerine getirdiklerini belirten Tortop, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Hizmetlerimizin gerek planlanması, gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, vatandaşa doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri her zaman vazgeçilmezimiz olmuştur ve olacaktır. Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hizmetlerinden dolayı tüm muhtarlarıma teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

- Kaymakam Tortop'tan okul ziyareti

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, ilçede yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aktürkler İmam Hatip Ortaokuluna giden Kaymakam Tortop, incelemelerde bulundu.

Okulların yemekhane ve kantinlerini gezen Tortop, toplu kullanım alanlarında ve gıdaların bulunduğu alanlarda hijyenden taviz verilmemesi gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Ziyarette Kaymakam Tortop'a, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner de eşlik etti.