Afyonkarahisar Sandıklı Tanıtım Platformu Üyeleri Alan Gezilerine Başladı

Sandıklı Tanıtım Platformu Üyeleri Alan Gezilerine Başladı

16.12.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

.

Sandıklı Tanıtım Platformu Üyeleri Alan Gezilerine Başladı

AFYONKARAHİSAR (AA)- Sandıklı'nın tanıtımı için el ele, gönül gönüle parolasıyla kurulan Sandıklı Tanıtım Platformu üyeleri ilçedeki alan gezilerine başladı.

Haberin Devamı

Sandıklı halkına turizm bilincinin kazandırılması, bu bağlamda turizmin çeşitlendirilmesi, turizm ekonomisinin canlandırılması ve ilçede turizm sektöründeki sorunların giderilmesini amaçlayan tanıtım platformu üyeleri salı gününden itibaren saha çalışmalarına başladıklarını belirttiler.

İlçedeki bütün tarihi yerleri tek tek geçeceklerinin altını çizen üyeler, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sandıklı tanıtım platformu, salı günü itibarıyla turizm çeşitliliğinin beş ana dalından biri olan kültür turizmini canlandırmak amacıyla inceleme gezilerine başladı. Kaplıca ve Kibele bölgesi, frig sunakları, Koçhisarda tarihi yazılar ve tapınaklar, Alagöz, Emirhisar, Kırkada tümülüs ve çeşmeler, kaplıca müzesi, tapınak kalıntıları ve daha pek çok yöremize ait tarihi eser ve yer platform üyelerimiz tarafından farklı bakış açılarıyla incelendi." dediler.