Şanlıurfa Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

25.01.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

.

Şanlıurfadan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da gençler kan bağışında bulundu.

Haberin Devamı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, burada eğitim gören gençler destek verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, yaptığı konuşmada, bu tür sosyal projelere her zaman destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yaşlısıyla genciyle Türkiye'ye sahip çıktıklarını belirten Keşküş, bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur ise Kızılay Genel Merkezinin yaptığı bağış çağrısı üzerine kan bağış kampanyası düzenlediklerini kaydetti.

Merkezde sadece ders eğitimi vermediklerini belirten Aktabur, gençlere sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri hakkında da eğitimler verdiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

- Büyükşehir Belediyesinden alt yapı çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, inşaatı sona yaklaşan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Dairesi ekiplerinin Oto Galericiler Sitesi ana yolları ve site içi yolları tamamlamak için çalışmalarına aralıksız devam ettiği belirtildi.

Akçakale yolunda bulunan Mermerciler Sitesi'nde yol yapım çalışmaları başlatan ekiplerin bu kapsamda kazı ve dolgu çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğü kaydedildi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Bozkurt'un yürütülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiği ifade edildi.