Şanlıurfa ŞANLIURFASPOR - KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN

ŞANLIURFASPOR - KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN

22.02.2015 - 18:11 | Son Güncellenme:

.

ŞANLIURFASPOR - KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN

PTT Lig’in 21. haftasında Şanlıurfaspor, kendi evinde karşılaştığı Karşıyakaspor’u 1-0 yendi.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, galibiyetin önemine değinerek, oyuncularını kutladı.
Futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu belirten Özköylü, “Galibiyet için mutluyum. Arkadaşlarımızın ortaya koyduğu onurlu, karakterli mücadele için kutluyorum. Maçtan önce onlardan en çok istediğim buydu. Sahada kazanmak istediğimizi, oyunla, yüreğimizle, her şeyimizle rakibimize hissettirebilmeyi istemiştik” dedi.
Takımla yeni birlikte olmaya başladıklarını hatırlatan Özköylü, şöyle devam etti:
“Takımla yeni yeni birlikteyiz. Yeni yeni mantalitemizi takıma aktarmaya çalışıyoruz. Kolay değil. Buna rağmen, oyuncularımızın istediklerimizi yapmak istemeleri, mücadeleleri, takdire fazlasıyla değer. Hak ettikleri galibiyeti, son dakikalarda da olsa aldılar. Maçın genelinde üstün oynayan bizdik. Pozisyonlar bulduk, goller kaçırdık. Rakibe neredeyse pozisyon bile vermedik diyebiliriz. Önümüzdeki süreç, bizim için daha aydınlık olacak. Yavaş yavaş fark hissedilecek. Şanlıurfaspor’un sahadaki görüntüsü de değişecek.”
Özköylü takımın son dönemde kullandığı 4 penaltı vuruşunu gole çeviremediği hatırlatılması üzerine, penaltı çalışması da yapacaklarını ifade etti.
KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu puan ya da puanlar için Şanlıurfaspor maçına çıktıklarını kaydetti. Göksu, “Oyunun gidişatı ortadaydı. Beraberlikti. Son dakika golü ile Şanlıurfaspor kazandı. Tebrik ediyoruz. Biz yolumuzdan şaşmadık. Kaybettiğimiz puanı önümüzdeki haftalarda telafi edip, Play-off yolunda devam edeceğiz” dedi.
Maçtaki penaltı pozisyonu için hakemi eleştiren Göksu, tepkisini şöyle dile getirdi:
“Hakem penaltı pozisyonunu akşam seyredince doğru mu yanlış mı, kendisi karar versin. Ben penaltı ile uzaktan yakından bir alaka göremedim. Futbolcumun ayağı kaydı, çarptı ama penaltı verdi. Sağ olsun kalecimiz kurtardı.”
Maçın son dakikalarında yenilen gole tüm oyuncularının çok üzüldüğünü ifade eden Göksu, “Futbolcu kardeşlerimiz son dakika golüne çok üzüldüler. Bilhassa kalecimiz bir penaltı kurtarıyor, olmayacak bir gol yiyor. Ne yapalım, futbolun içerisinde bunlar var” diye konuştu.