Sakarya Sapanca'da "Güvenlik Ve Vatandaşlarla Buluşma" Toplantısı

Sapanca'da "Güvenlik Ve Vatandaşlarla Buluşma" Toplantısı

26.10.2017 - 12:48 | Son Güncellenme:

.

Sapancada Güvenlik Ve Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı

SAKARYA (AA) - Sapanca Kaymakamlığı, "Güvenlik ve Vatandaşlarla Buluşma" toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Güldibi Mahallesi'nde yapılan toplatıda konuşan Sapanca Kaymakam Vekili ve Arife Kaymakamı Adem Yazıcı, toplantıların vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kaymakam Yazıcı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Hizmetin ekip işi olduğuna dikkat çeken Yazıcı, şöyle konuştu:

"Kaymakam tek başına bir anlam ifade etmez. Bu bir ekip işidir. Biz de buraya ekibimizle birlikte geldik. Toplantımızı gerçekleştirdiğimiz muhtarlık binamızı belediyemiz yapmış bu sebeple belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir şikayetiniz ve isteğiniz olduğunda toplantıyı beklemeniz gerekmiyor. Hepimiz sizlere bir telefon kadar yakınız."

Haberin Devamı

Toplantıda, daha sonra vatandaşlar tarafından yöneltilen sorular yetkililer tarafından cevaplandırıldı. Sorunların tamamı, ilgili kurumların yetkilileri tarafından not alındı.

Toplantıya, Kaymakam adayı Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Sapanca Orman İşletme Şefi Kamil Ergin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Süleyman Kabakçı, Sapanca Toplum Sağlığı Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülden Tarhan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selma Kaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Arzu Akbulut, Güldibi Mahalle Muhtarı Hüseyin Serdar ve vatandaşlar katıldı.