Sakarya Sapanca'da Karate Turnuvası

Sapanca'da Karate Turnuvası

21.05.2018 - 09:57 | Son Güncellenme:

.

Sapancada Karate Turnuvası

SAKARYA (AA) - Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvası Sapanca'da yapıldı.

Haberin Devamı

Sapanca Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Kocaeli, Bilecik, Eskişehir, Düzce ve Sakarya'dan 278 sporcu katıldı.

Sapanca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar, yaptığı açıklamada, bundan sonra da bölgesel organizasyona ev sahipliği yapmak istediklerini ifade ederek, düzenlenen karate turnuvası ile ilk adımı attıklarını söyledi.

Destekleri için Sapanca Belediyesi'ne teşekkür eden Uçar, "Bu organizasyon müdürlüğümüz bünyesinde ilçemizde bir ilk. Amacımız bu tür organizasyonların sayılarını arttırıp her ay ilçemiz spor salonunda bir branşta bölgesel organizasyonlara ev sahipliği yapmak. Turnuvanın düzenlenmesine destek veren Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer ve belediye spor müdürlüğü başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Haberin Devamı

Turnuvada minik, yıldız ve ümitler bay-bayan kategorilerindeki karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Turnuvaya, Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Sakarya Amatör Spor Kulübü Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, siyasi parti temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı.

Yazarlar