Gündem Sarhoş Polonyalı çift terör estirdi

Sarhoş Polonyalı çift terör estirdi

03.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaldıkları otelde gün boyu içki içen Polonyalı karı koca, havuz başında taşkınlık yaptı. Çırılçıplak soyunan eşini görünce çılgına dönen erkek turist, diğer turistlere saldırdı. Götürüldükleri karakolu savaş alanına çeviren sarhoş çift sınır dışı edildi

Sarhoş Polonyalı  çift terör estirdi

Marmaris’te, kaldıkları otelde alkol alıp taşkınlık yapan Polonyalı turist çift, götürüldükleri polis merkezinde de ortalığı birbirine kattı. 2 polis, bir tercüman, bir otel görevlisi, 2 Rus turisti yumruk ve tekme darbeleriyle yaraladı.

Haberin Devamı

İngiltere’den geçen hafta Marmaris’e tatile gelen Polonyalı Mercin Tomasz Flakiewicz (37) ve eşi Jolanta İrena (36), kaldıkları otelin havuz barında saat 11.00’de içki içmeye başladı. Gün boyu alkol alıp, havuza giren Polonyalı çift, iddiaya göre taşkınlık yapıp oteldeki diğer

turistleri rahatsız edince, otel görevlileri bir kaç kez uyardı. Ancak, yapılan uyarılara aldırış etmeyen çift, havuz barın kapanma saati olan 23.00’e kadar içki içmeyi sürdürdü.

Kadın çırılçıplak soyundu

Aldığı alkolün etkisiyle bir süre sonra Mercin Tomasz Flakiewicz sızdı, eşi ise bikinisini tamamen çıkarıp çırılçıplak soyundu ve diğer turistlere laf atmaya başladı. Bunun üzerine otel görevlileri sızan erkeğin kendisine gelmesini sağlayıp, eşine müdahale etmesini istedi. Eşini çırılçıplak görünce şoke olan Flakiewicz, bir otel çalışanı ile havuz kenarındaki iki turiste saldırdı, bardaki bardakları kırıp, ortalığı dağıttı. Bunun üzerine polis çağrıldı. Ancak Polonyalı çift, gelen iki polisi de tekmeleyip, yumruk attı. Polis, biber gazı ile alkollü çifti etkisiz hale getirip, kelepçe takarak Çarşı Polis Merkezi’ne götürdü.

Haberin Devamı

Savaş alanına çevirdiler

Kelepçeleri çözülen Polonyalı çift burada da rahat durmayıp, ifalerinin alınması için çağırılan kadın tercümana vurdu. İki bilgisayar ve bir faks cihazını kıran çift, polislere küfürler yağdırıp hareket etti. Jolanta Flakiewicz, kendisine verilen elbileri giymediği gibi, gözlem odasına tuvaletini yaptı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mercin Tomasz Flakiewic’iun 1.45, karısının ise 2.31 alkolü olduğu belirlendi. Saldırgan çiftin yaraladığı polis, tercüman ve otel çalışanının da tedavisi yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen

Polonyalı çift için sınır dışı kararı verildi ve 5 yıl Türkiye’ye giriş yasağı konuldu. Polonyalı karı koca uçakla İngiltere’ye gönderildi.