Manisa Sarıgöl Myo'da Tanışma Günü Etkinliği Düzenlendi

Sarıgöl Myo'da Tanışma Günü Etkinliği Düzenlendi

09.11.2017 - 09:38 | Son Güncellenme:

.

Sarıgöl Myoda Tanışma Günü Etkinliği Düzenlendi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu yönetimi tarafından okula yeni başlayan öğrencilerin okula kaynaşarak, yeni arkadaşları ve ilçe yöneticilerini tanımaları amacıyla tanışma ve kaynaşma günü etkinliği düzenlendi. Etkinlikte katılımcılara börek-ayran ikramında bulunuldu.
Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) bahçesinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma ikramında bir araya gelen öğrenciler, yeni arkadaşlarını ve okulun eski öğrencileriyle kaynaşma imkanı buldu.
Meslek Yüksek Okulunun düzenlediği tanışma ve kaynaşma günü için bir açıklama yapan Sarıgöl Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, "Bu yıl ilk kez böyle bir uygulama gerçekleştirdik. Bundan böyle her yıl yapılacak. Amacımız, okulumuza yeni başlayan öğrencilerimizin eski öğrencilerimizle ve yenilerle kaynaşmalarını, tanışmalarını ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla börek-ayranı ikram ederek buluşturduk" dedi.
Sarıgöl MYO tanışma ve kaynaşma gününe, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Başsavcısı Abdullah Sönmez, Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, hayırsever Hüseyin Gümüşlü, öğretim görevlileri ile 250 öğrenci katıldı.