Cadde Şaşmaz: Darbeye karşı çıkmayanla çalışmam

Şaşmaz: Darbeye karşı çıkmayanla çalışmam

20.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Raci Şaşmaz, darbeye karşı çıkmayan, demokrasiden yana net bir tavır almayan oyuncuyla çalışmayacağını söyledi

Şaşmaz: Darbeye  karşı çıkmayanla çalışmam

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe kalkışmasıyla ilgili ünlü isimlerin sert tepkileri devam ediyor. Birçok ünlü ismin birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı şu günlerde, yapımcı Raci Şaşmaz sert açıklamasıyla dikkat çekti. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yapımcısı Şaşmaz, kendi oyuncularının yanı sıra diğer yapımcılara gönderdiği mesajda şu sözlere yer verdi: “Darbeye açık şekilde karşı çıkmayan, demokrasiden yana net bir tavır almayan, FETÖ’nün kanlı kalkışmasının ve Türkiye’nin geleceğine kasteden bu terör örgütünün idrakinde olmayan hiçbir oyuncuyla çalışmayacağımızı ve diğer yapımcılarla da çalışmalarına engel olacağımızı bildirmek istedim. Tüm ekip ve oyuncularımızdan bu konuyla ilgili açıklamalar yapmalarını istiyorum.”

Haberin Devamı

Kısıklı’ya gitti

Kurtlar Vadisi’’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz da darbe girişimini protesto etti. Şaşmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlemek için Kısıklı’daki evinin önüne geldi. Burada Şaşmaz, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Oyuncu, “Demokrasiye herkes sahip çıkmalı” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Demokrasi nöbetine devam” sözlerinden sonra evinin önünde toplanan binlerce kalabalık arasında Alişan, Mustafa Ceceli ve Nihat Doğan gibi isimler de yer aldı. Alişan Instagram’dan paylaştığı fotoğrafa, “Helal olsun Kısıklı Meydanı hınca hınç dolu” notunu yazdı.

Seda Sayan’ın Tokat’ta kendi ismini taşıyan lisede ise, ışıklar üç gündür söndürülmedi. Sanatçı okulun fotoğrafını, “Seda Sayan Lisesi’ndeki bütün çocuklarım, yönetim ve halk, okulun ışıklarını demokrasiye destek için üç gündür söndürmüyor. Yaşasın demokrasi” notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar: Şu geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde Cumhurbaşkanı’mıza destek olarak gücümüze güç katan bütün parti başkanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Beni hüngür hüngür ağlatan bu birlikteliğin ülkemiz için devamını diliyor, kayıplarıma rahmet eyliyor, Cumhurbaşkanı’mıza suikast yapmayı ancak hayal edebilen darbecileri nefretle kınıyorum.

Kenan Doğulu: Hâlâ şoktayım ve çok üzgünüm. Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri atlatacağına inanmak istiyorum. Birbirimize sahip çıkalım. Sevgi, barış ve kardeşlik bizi bir arada tutacak. Bunu unutmayalım.