Sakarya Saü'lü Öğrenciler Büyükşehir Meclis Oturumunu İzledi

Saü'lü Öğrenciler Büyükşehir Meclis Oturumunu İzledi

12.12.2017 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

Saülü Öğrenciler Büyükşehir Meclis Oturumunu İzledi

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nı takip etti.

Haberin Devamı

Yerel Yönetimler dersi kapsamında oturumu takip eden öğrenciler, toplantının ardından meclis işleyişiyle ilgili Sakarya Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan bilgi aldı.

Toçoğlu, mecliste tamamen şeffaf ve katılımcılığı önceleyen bir anlayışla oturumları gerçekleştirdiklerini belirterek, "Toplantılarımızda şehrimizi yakından ilgilendiren önemli kararlar alıyoruz. Gündem maddeleri meclis üyelerinden oluşan komisyonlarda incelenerek meclisimize geliyor. Yapıcı her öneriye açığız. İstişare kültürüyle daha da iyi işlerin ortaya çıkacağına inanıyor, bu olguyu önemsiyoruz.” dedi.

Sakarya'nın farklı kültür ve kimliklerden insanların bir arada kardeşçe yaşadığı güzellikler şehri olduğunu ifade eden Toçoğlu, "Zengin su kaynakları, yeşili, doğal güzellikleriyle nadide bir konumdadır. Şehrimiz için söylemem gereken diğer bir başlık ise uyumdur. Tüm paydaşlarımızla örnek bir uyum içerisindeyiz. Birlikte ihtiyaçlar dahilinde yeni çalışmaları hayata geçiriyoruz. Sosyal belediyecilik alanlarında örnek projelerimiz var. Sakarya’yı daha da yaşanabilir kılmak adına çalışmalarımız sürecek." diye konuştu.