Gündem Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.05.2018 - 14:39 | Son Güncellenme:

Savaşçı 46. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Bu akşam ekrana gelen Savaşçı yeni bölümde Tim ve Mehmetçik ölümle burun buruna geldi. Peki Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Savaşçı 46. yeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de yayınlandı. Pazar akşamlarının fenomeni haline gelen Savaşçı dizisinde bu hafta da heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Leyla'nın sürpriz dönüşü tüm dengeleri değiştirdi. Peki Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla’nın sürpriz bir şekilde Kağan’ın karşısına çıkması kafaları karıştırır ve Aslı’yla Kağan arasında gerilime sebep olur. Yüzbaşı Kağan’ı hedefine koyan Leyla, aynı zamanda yaptığı sinsi plan için hazırlıklara başlamıştır. Çok geçmeden ses getirecek büyük bir eylem peşindedir.

Uluslararası bağlantılarıyla bir araya gelen Leyla amacına adım adım yaklaşır. Karargahta ise Seyfi’den gelen istihbarat doğrultusunda Kağan’ın bir ayrıntıyı fark etmesi, taşların yerine oturmasını sağlar.

Her ihtimali göz önünde bulunduran Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Ancak Leyla’nın farklı eylem yöntemi tehlikenin boyutunu daha da yükseltir ve Kılıç Timi’yle birlikte Mehmetçik de ölümle burun buruna gelecektir.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 47. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.