Gündem Savaşçı 24. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor...

Savaşçı 24. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor...

03.12.2017 - 10:32 | Son Güncellenme:

Savaşçı dün akşam 23. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Savaşçı dizisinin son bölümünde Tim zorlu bir göreve çıktı. Savaşçı 24. yeni bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor.

Savaşçı 24. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor...

Savaşçı 23. yeni bölümüyle bu akşam Fox'ta yayınlandı. Her bölümünde heyecanlı olayların yaşandığı Savaşçı'da Tim bu kez Azerbaycan harekete geçti. Peki Savaşçı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 24. BÖLÜM FRAGMANI

İzlenme rekorları kıran dizi Savaşçı'nın 24. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 23. BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı’da Kılıç Timi yine zorlu bir göreve çıkıyor!

Kaçırılan mühendisleri kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi, bu operasyonu Azerbaycan Özel Kuvvetler timiyle birlikte gerçekleştirecektir. Sahadan gelen istihbaratdan kuşku duyan Yüzbaşı Kağan, yaptığı doğru hamlelerle teröristlerin kurduğu pusuyu bertaraf eder. Mühendislerin kaçırılmasını kimin tezgahladığını anlayan Kağan için şimdi önemli olan mühendislerin sağ salim teröristlerin elinden alınmasıdır.

Bu arada Ankara’da Aslı, Kağan’ın telefondaki teklifiyle şaşkına dönerken Kubilay’ın paçaları tutuşur. Kırlangıç Paşa ise kıymetlisi Albay Kopuz için Pia’yı uyarmaktan geri durmaz. Diğer taraftan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’dan gelen telefon karargahta şok etkisi yaratırken, Kağan Bozok’u harekete geçirir.

Haberin Devamı