Gündem Savaşçı dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Savaşçı dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

17.09.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Savaşçı dizisi yeni sezonuna dün akşam yayınlanan 12. bölümüyle başladı. Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı'nın son bölümünde Kılıç Timi, Kopuz Albay'ı koruyabildi mi? Savaşçı'nın merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Savaşçı dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Savşçı yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Savaşçı dizisi yeni sezon ilk bölümde Kılıç Timi Kopuz Albay'ı korumak için harekete geçti. Yeni sezona nefes kesen bir bölüm ile giren Savşçı dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak edilmeye başlandı. Savaşçı yeni sezon 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda.

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor.

Pusular, tuzaklar, ihanet, kan ve gözyaşı içinde, dağlar bir kez daha efelerin haykırışıyla inliyor: “Bu vatan bizim..!”

Yiğitlerin destanı devam ediyor; onlara katılın!

SAVAŞÇI 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI