Gündem Sayısal Loto sonuçları belli oldu! Büyük ikramiye yine devretti

Sayısal Loto sonuçları belli oldu! Büyük ikramiye yine devretti

17.09.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

Sayısal Loto büyük ikramiyesi bir kez daha devretti. Geçen hafta yapılan Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye devretmişti, bu hafta da aynı durum yaşandı. Sayısal Loto büyük ikramiyesi 3 buçuk milyon TL'yi aştı.

Sayısal Loto sonuçları belli oldu Büyük ikramiye yine devretti

Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından her Cumartesi gerçekleştirilen Sayısal Loto'nun bu haftaki sonuçları da belli oldu. Sayısal Loto 16 Eylül çekilişinde 6 bilen çıkmadı. 3 milyon 586 bin 64 lira 40 kuruş devreden Sayısal Loto'nun bu haftaki sonuçları haberimizde yer alıyor.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO 16 EYLÜL 2017 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto sonuçları belli oldu Büyük ikramiye yine devretti

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişler her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekilişler sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabilir.

Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içerisinde alması gereklidir. Bir yıl içerisinden alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa, ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devreder.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto çekilişlerinde kuponlar doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynanmış olan kolon iptal edilmek istendiğinde kolonun altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Oynanan kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenmediğinde o kolon geçerli olarak sayılır. Çekiliş için doldurulan kupon, aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Çünkü kupon üzerinde bozulmalar oluşabilir. Sayısal Loto çekilişlerine katılım için sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak Sayısal Loto çekilişlerine katılım sağlanabilir.