Kültür Sanat Scala Kitapçı ile her kitap başka bir yolculuk

Scala Kitapçı ile her kitap başka bir yolculuk

23.07.2012 - 15:54 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin tüm yayınevlerinden farklı başlıkta 200 bine yakın kitabı okurla buluşturan Scala Kitapçı, internet üzerinden hizmet vermeye başladı.

Scala Kitapçı ile her kitap başka bir yolculuk

İndirimleriyle dikkat çeken scalakitapci.com ilk haftasında, beş bine yakın kitabı içeren Alfa Yayın Grubu, Everest, Kapı, Artemis ve Büyülü Fener yayınlarında indirim oranını yüzde 35 olarak belirledi.

Haberin Devamı

Böylece Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, İskender Pala, Selim İleri, Buket Uzuner, Mümin Sekman gibi ünlü yazarların kitaplarına en hesaplı fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyor.

Scala Kitapçı editörü Canan Feyyat, “Hızlı, güvenilir ve ekonomik olmak amacıyla yola çıktıklarını ve bu üç hedefte de iddialı olduklarını” belirtiyor. Scalakitapci.com’dan satın aldığınız her kitap, işlemin tamamlanmasını izleyen 24 saat içinde kargoya veriliyor. Siparişinizin tüm aşamaları SMS yoluyla telefonunuza ulaşıyor. Scalakitapci.com’un en çekici yönlerinden biri de “kapıda ödeme” kolaylığı sunması. Farklı ödeme seçeneklerinin yanı sıra “kapıda ödeme” kolaylığından yararlanabiliyorsunuz ve satın aldığınız kitabı teslimat anında nakit veya kredi kartıyla da ödebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YAZAR KÖŞELERİ

Scalakitapci.com’da ayrıca farklı yazarların kendi alanlarında dönüşümlü yazılar yazdığı editör köşeleri yer alıyor. Bu köşelerde Alp Keler, Richard Peterson, Yaşar Erdinç, Ali Perşembe Evren Bolgun, Barış Akçay, Celali Yılmaz, Osman Şenkul, Levent Gürses, Müslüm Demirbilek ve Semra Dereli’nin yazılarını okuyabilirsiniz.

Scala Kitapçi

Adres: İstiklal Cad. Han Geçidi Sok. ( Danışman Geçidi - Hazzo Pulo Pasajı ) No:116/3 B Galatasaray/Beyoğlu - İSTANBUL – TURKEY

Tel: (0212) 251 51 26 - (0212) 245 11 30 pbx

Fax: (0212) 245 28 43

e-posta: scala@scala.com.tr