Teknoloji Schindler'den yeşil binalar için akıllı teknolojiler

Schindler'den yeşil binalar için akıllı teknolojiler

15.11.2017 - 11:24 | Son Güncellenme:

Schindler, akıllı dijital çözümler ve Yeşil bina konseptlerinde inovasyon ve estetiği bir arada sunan yeni çözümleriyle fark yaratmayı hedefliyor.

Schindlerden yeşil binalar için akıllı teknolojiler

Dünyanın önde gelen asansör ve yürüyen merdiven tedarikçilerinden Schindler Group, projenin tüm aşamasında kaynakları topluma ve çevreye duyarlı bir şekilde verimli kullanan binalar olarak tanımlanabilen "Yeşil" ya da “Sürdürülebilir” bina konseptlerinde ve kullanıcılara akıllı diiital çözümler sunan, nesnelerin interneti konusunda önemli ilerlemeler getiren yeni atılımlar ve yeni işbirlikleri içinde yol alıyor.

Haberin Devamı

Schindler Türkeli Asansör Genel Müdürü Zafer Kabadayı, insana, teknolojiye ve çevreye yatırım; inovasyon ve estetiğin bir arada sergilenmesi; geleceğin konforunu bugünden sunmak gibi kavramları ilke edindiklerini hatırlatarak, bu amaçla geliştirdikleri yeni teknolojiler, sağladıkları sinerjiler hakkında açıklamalarda bulundu.

Dünyamızın hızla değiştiğini, yenilenen teknoloji sayesinde Dünya nüfusunun yüzde 39’unun birbirine bağlı hale geldiğini, iş süreçlerinin yüzde 80’ine teknolojinin güç sağladığını, geçen seneye göre 5 bin kat daha fazla data kullanıldığını, dünyada birbirine bağlı nesne sayısının 13 milyar olduğunu söyleyen Kabadayı, “Veri merkezimiz ve ürünlerimizin içindeki sensörlerin birbirleriyle konuşması olarak açıklayabileceğimiz IOEE ile veriler Saha Teknisyenlerimize, saha yönetimine ve müşterilerimize ulaşıyor. Böylece herkes dogru dataya doğru zamanda ulaşıyor” dedi.