Dünya Schumi’nin eşine şantaj yapan Türk!

Schumi’nin eşine şantaj yapan Türk!

20.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçirdiği kayak kazasından sonra bitkisel hayata giren Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in eşi Corrina’nın bir Türk tarafından şantaja maruz kaldığı ortaya çıktı.

Schumi’nin eşine şantaj yapan Türk

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Almanya’da yaşayan 25 yaşındaki Hüseyin B. isimli Türk, Michael Schumacher’in eşine oğluna zarar vereceğini söyleyerek 900 bin euro (yaklaşık 3.6 milyon TL) para talep etti. Hüseyin B. Corrina’ya 14 Şubat 2016 tarihinde gönderdiği elektronik postada “Eğer 31 Mart 2016’ya kadar 900 bin euro yatırmazsanız çocuğunuz bir şekilde ölür. Zaten Formula 4’te pek çok kaza oluyor” yazıyordu.

Corinna bu mailin gelmesinin hemen ardından polise gitti. Corrina’nın, gönderilen elektronik postayı yetkililere ulaştırması sonrasında mesajdaki banka hesap numarası Hüseyin B.’yi ele verdi.

21 ay hapis cezası

Hüseyin B., çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etti. Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve mahkeme sanığa 1 yıl 9 ay hapis cezasının yanı sıra, 4 bin 500 euro para cezası ve 50 saat de kamu hizmeti cezasına çarptırıldı.
Cezası ertelenen şantajcı aynı zamanda hapiste yattığı süre içinde psikiyatrik terapi de görecek.