Cadde Sea Garden'ın yönetici şefi Orhan Demirok oldu

Sea Garden'ın yönetici şefi Orhan Demirok oldu

18.05.2017 - 16:30 | Son Güncellenme:

Özel restoranlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un mutfağı Executive Şef Orhan Demirok’a teslim edildi. Akdeniz, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman olan Demirok, tesisin Asya’dan Meksika’ya, İtalya’dan Osmanlı’ya kadar farklı lezzetleri sunan tüm restoranlarını yönetecek.

Sea Gardenın yönetici şefi Orhan Demirok oldu

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un Executive Şef’i Orhan Demirok oldu. Otelin tüm yeme-içme organizasyonunu yönetmek üzere atanan Orhan Demirok, farklı mutfaklardan örnekler sunan 18 restorandan sorumlu olacak.

Haberin Devamı

20 yıllık meslek hayatında pek çok 5 yıldızlı otel ve restoranda görev yapan Orhan Demirok, mutfağı en büyük tutkusu olarak tanımlarken, konuklarına benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatmak konusunda son derece iddialı.

ORHAN DEMİROK KİMDİR?

1977 Bolu doğumlu olan Orhan Demirok, meslek hayatına 1996 yılında Antalya’da tatil köylerinin mutfağında çalışarak başladı. Daha sonra kendini dünya mutfaklarında da geliştirmek isteyen ve İstanbul’a transfer olan Demirok, 2001-2003 yılları arasında Çırağan Sarayı’nda çalıştı. Ardından 6 yıl Mövenpick Hotel’de restaurant, banquet ve outside catering hizmetleri verdi ve bazılarında sorumlu şef olarak görev yaptı. 2008 yılında Four Seasons Hotel Bosphorus’a transfer oldu. Birçok ünlü ve yabancı şefle birlikte önemli davetlere imza attı. 2011-2016 yıllarında ise müze otel statüsünde türünün nadide örneklerinden olan Pera Palace Hotel Jumeirah’da Executive Sous Şef olarak görev aldı. Çok sayıda akademik sertifikası da bulunan Demirok, evli ve 2 çocuk babası.